Bli med på jentenes julebord!

Skrevet av André Ringelien
Artikkelbilde
Meld dere på til Damenes Aften 27. november.

Som vanlig inviterer Bjerke Travbane til Damenes Aften siste onsdag i november. Dette er kvelden hvor mange venninner samles for årets julebord og en av de aller beste kveldene på Bjerkebanen i løpet av året. Har du ikke vært på Damenes Aften før, bør du gripe anledningen!

Dørene åpner kl. 17:30 og vi ønsker alle velkommen til Damenes Aften kl. 18:00 med velkomstdrikk og en snau times mingling i utstillerområdet i spilehallen. Her blir det gode tilbud fra utstillere og informasjon om kvelden.
 

Første travløp starter kl.19:00 og mellom løpene blir det konkurranser og mye morro i tillegg til at det serveres årets første julemiddag med riskrem til dessert.

Konsert etter løpene

Etter løpene går Lars Erik Blokkhus (vokalist) og Henning Hoel Eriksen (pianist) fra Plumbo på scenen. Sist gutta fra Plumbo var her på Damenes Aften lagde de fantastisk stemning og fikk damene med på allsang og dans.
 

Prisen er kun 395 kr og inkludert i prisen er velkomstdrikke, inngang, program, julemiddag med dessert, konkurranser med fine premier og konsert.
Samle venninnegjengen/familie/kollegaer/husmor klubben/naboer m.m og send din/deres påmelding til andre.ringelien@rikstoto.no innen 22. november.
Vi håper å se deg!