Bra oppmøte i Hestesportens Hus!

Artikkelbilde
Mange benytter muligheten til å overvære løpene fra verandaen i Hestesportens Hus rett ved mål linjen! Foto: hesteguiden.com

Som en følge av strømprisene er hoved restauranten stengt, men det nye tilbudet i Hestesportens Hus har blitt godt mottatt.

I Hestesportens Hus er det plass til 200 personer i lyse, innbydende lokaler, som har utsikt rett ned på målpasseringen. Slik skal Bjerke ta imot sine besøkende, mens man sparer strøm ved å stenge hovedrestauranten.

- Mange tror jo det stenges helt ned, men slik er det jo ikke. Jeg tror det blir et bra tilbud. Her vil det bli servering for dem som ønsker og vi har alle rettigheter. Det er spilleterminaler og banens beste utsikt, sier Andre Ringelien.

For de mest engasjerte er det mulig å ta seg ut på terrassen og heie frem sine favoritter.

- Dette er jo for å tilpasse oss de utfordrende strømprisene. Det koster 10.000 kroner dagen å varme opp restaurantbygget. Her får vi plass til gjestene i konferansedelen av Hestesportens Hus. Jeg er sikker på at folk blir fornøyde, sier han.

Det har vært bra oppmøte inne i Hestesportens Hus de to første tirsdagene.

Planen er også å ta kusker og vinnere inn på terrassen for tips- og seiersintervjuer.

- Vi er i ferd med å få lagt opp linjer til dette. Det vil trolig være klart for intervjuer tirsdag 25. oktober.

Hovedrestauranten på Bjerke vil for øvrig bli åpnet for Axel Jensen-dagen 5. november. Det er normalt en dag med utsolgt restaurant.. Under ser du meny og hvordan du reserverer plass:


Gjestene har mulighet til å levere spill og mingle ute i fojaeen.